Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمدرضا زائری، سعید مسیگر مدیرعامل باشگاه شاهین شهرداری بوشهر بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران در خصوص اتفاقات اخیر برای این تیم پرهوادار استان صحبت کرد و اظهار امیدواری کرد که با تمام توان برای حفظ این تیم در لیگ دسته اول کشور تلاش خواهیم کرد و اگر سقوط هم کردیم آبرومندانه باشد تا شأن و منزلت این تیم حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سال گذشته با برنامه ریزی مدعی شدیم
مسیگر در بخش اول صحبت‌های خود در جواب سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه شاهین چرا به این روز افتاد گفت: فصل گذشته در جلسه‌ای که با صالحیان شهردار وقت داشتیم و علیرغم یک فرصت کم توانستیم سرمربی و متعاقباً بازیکنان را انتخاب کنیم و با برنامه ریزی که داشتیم تا روز آخر مدعی صعود به لیگ برتر بودیم.
وی تصریح کرد: سال گذشته در سه هفته مانده به پایان رقابت‌های لیگ دسته اول کشور در جلسه هیات مدیره برای تعریف بودجه جهت فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ هنوز پیدا کردیم که متأسفانه دو، سه نفر از همکاران حضور پیدا نکردند که طبق قانون به دلیل به حدنصاب نرسیدن جلسه این اتفاق نیفتاد و چون ردیف بودجه نداشتیم نتوانستیم هزینه کنیم و این شد که اتفاقات امروز رقم خورد.
افرادی که تیم بستند کار بلد نبودند
مدیرعامل باشگاه شاهین در خصوص نحوه بستن تیم در فصل جدید رقابت‌های لیگ دسته اول کشور هم اظهار کرد: تعجب من از این بود که قرارداد کادر فنی این فصل ۷۰۰ میلیون تومان بود که با هجده بازیکن غیر بومی نیز رقمی معادل پنج میلیارد بستند در حالی که هنوز بودجه‌ای برای این فصل تصویب نشده بود.
وی در ادامه اضافه کرد: اگر ما فصل قبل تیم بستیم یازده میلیارد بودجه داشتیم و برای مخارجی همچون پرواز، اسکان، ایاب و ذهاب و غیره برنامه ریزی داشتیم ولی امسال این پیش بینی را انجام ندادند و علاوه بر پول نداشتن کار بلد هم نبودند.

بدهی از سال قبل نداشتیم
مسیگر در خصوص بستن پنجره نقل و انتقالاتی این فصل شاهین هم بیان کرد: برخی دوستان اذعان دارند که بخاطر بدهی‌های سال قبل پنجره بسته شده و این در حالی است که ما بدهی‌های سال قبل را پرداخت کرده بودیم و موقعی که من آمدم تلفنی پنجره را با توجه به مهلت ۲۴ساعته که داشتیم باز کردم ولی مشکل حق عضویت بود که اول فصل پرداخت نکرده بودند.

انداختن تیم امسال هنر می‌خواست
سعید مسیگر در خصوص وضعیت این فصل و آمدن مدیران عامل هم بیان کرد: لیگ امسال خیلی ضعیف‌تر از سال قبل بود و هنر می‌خواست که شاهین را سقوط داد و آمدن سالاری به عنوان مدیرعامل یکی از این بی‌برنامگی‌ها بود.
وی در خصوص انتخاب مدیرعامل غیر بومی تصریح کرد: برخی دوستان در فکر این نبودند که چه اتفاقی برای باشگاه خواهد افتاد فقط می‌خواستند خودشان باشند و در جلسه هیات مدیره که ما را دعوت کردند گفتند که اقای سالاری را به عنوان مدیرعامل معرفی کنند و من با توجه به استعلاماتی که از این فرد گرفتم اعلام کردم که صلاحیت چنین پستی را ندارد ولی دوستان از قبل همه چیز را بسته بودند و حتی ما را متهم به سنگ اندازی هم کردند.
ما یک تیم محلی را در دست گرفتیم
مدیرعامل جدید شاهین شهرداری بوشهر در خصوص آمدن دوباره‌اش به این باشگاه هم عنوان کرد: موقعی که با من جلسه گذاشتند که مدیرعامل شوم یک خرابه را داشتم تحویل می‌گرفتم زیرا شکل تیم به صورت محلی اداره می‌شد و بازیکنان پس از پایان بازی به خانه‌هایشان می‌رفتند و روز بازی برمی گشتند که این برای نام شاهین خیلی زشت بود و من الان هم قول ماندن را ندادم چون این حرف فوتبالی نیست و کار خیلی سختی در پیش روی داریم.
وی تصریح کرد: مسائل سخت افزاری از قبیل خوابگاه، غذا، البسه و غیره را حدود ۷۰.۸۰ درصد تأمین کردیم و با پیگیری‌های مکرری که انجام شد قول پنج میلیارد را دادند و توانستیم ۵۰ درصد را پرداخت کنیم و تا حدودی شاهین شکل گرفت.
وی در خصوص کادر فنی هم اضافه کرد: با آقای گلستانی و بازدار شروع کردیم که جا دارد از هر دو که کمک کردند تشکر کنم و با صحبت‌های که از قبل با آقای محمود آرامش داشتیم وی را به عنوان سرمربی جدید معرفی کردیم و با پولی که پرداخت شد چند بازیکن اول فصل نیز برگشتند.

مسیگر در خصوص تقویت تیم هم بیان کرد: دو بازیکن به عنوان سهمیه فیفا می‌توانیم جذب کنیم که جلساتی با آقای آرامش داشتیم قرار شد در دو پست اولویت دار بازیکن جذب کنیم و فقط منتظر هستیم که بتوانیم پولی که صد میلیون است به فدراسیون بابت حق عضویت تزریق کنیم و بازیکنان مدنظر را جذب کنیم تا امیدوار به ماندن باشیم واگر خدای ناکرده سقوط هم کردیم با شکل و شمایل قشنگ‌تری این اتفاق رخ دهد که شأن و منزلت شاهین نیز حفظ شود.
شهرداری دوست دارد شاهین جدا شود
سعید مسیگر در خصوص تیم داری شهرداری هم گفت: ۹۹ درصد شهرداری دوست دارند که شاهین از بدنه این سازمان جدا شود و اگر یک درخواست کننده واجد شرایط بخواهد این تیم را در دست بگیرد با کمال میل در اختیارش خواهند گذاشت و با توجه به اینکه شاهین از اموال شهرداری محسوب می‌شود قیمتی دارد که واگذاری آن قانون خاص خود را دارد که روال آن می‌بایست طی شود.
وی تصریح کرد: شرکت نفت طلائیه درخواست کننده بود و جلسه‌ای هم در استانداری برگزار شد و شهرداری فقط یک ضمانت اجرایی خواست که این شرکت ۵۰ میلیارد تعهد آورد ولی حاضر نبودند یک ضمانت بگذارند و به خاطر همین، نقل و انتقال غیر قانونی شد و در ادامه شرکت‌ها دیگری هم برای تحویل گرفتن تیم جلو آمدند ولی چون نتوانستند خواسته‌های قانونی شهرداری را برای واگذاری برآورده کنند عقب نشینی کردند.

آرامش سال قبل هم گزینه ما بود
سعید مسیگر در جواب سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا در موقع بی‌پولی به سراغ مربیان بومی می‌رویم اظهار کرد: ما سال قبل در ۲۴ ساعت باقیمانده در جلسه هیات مدیره شرکت کردیم که محمود آرامش یکی از سه، چهار گزینه بومی ما بودند و در خصوص خواسته‌های طرفین با گزینه‌های مدنظر صحبت کردیم که من از بین گزینه‌های بومی دوست داشتم آقای آرامش باشد ولی بنا به مسائلی و همچنین کارشکنی برخی دوستان که دوست داشتند گزینه شاهینی باشد ولی بر عکس آن عمل می‌کردند این امر محقق نشد و تصمیم گرفتیم با توجه به وقت کمی که داشتیم مربی به خدمت بگیریم که یک سری بازیکن هم با خودش به تیم تزریق کند و این کار ما با زمانی که وقت کافی برای شروع لیگ داریم کاملاً متفاوت است و اگر ما وقت کافی داشتیم قطعاً گزینه بومی مدنظر ما بود.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شاهین شهرداری بوشهر لیگ یک سعید مسیگر محمود آرامش مسیگر در خصوص سعید مسیگر سال قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پالایشگاه آبادان که در دولت گذشته قرار بود رایگان واگذار شود، به سوددهی رسید
  • ببینید | مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • (ویدئو) نماینده مجلس: تلویزیون میدان فرهنگ و هنر را تقریبا واگذار کرده است
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • اطلاعیه شهرداری منطقه ۱۵ در خصوص افتادن یک کارگر به داخل شبکه جمع آوری آب های سطحی
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!